Magazin Online

Avantaje

LIVRARE GRATUITA

Beneficiati de livrare gratuita a pieselor (piese auto, piese camioane, piese vehicule comerciale, piese remorci, piese semiremorci, atat pentru piese originale cat si piese aftermarket) prin intermediul rutelor locale T2E (in localitatile cu sucursale T2E) sau gratuit prin curieri pentru comenzi de peste 1.000 RON fara TVA.

ECHIVALARE CODURI

Va punem la dispozitie in cadrul magazinului nostru online, o functie performanta de echivalare automata a codurilor de piese. Beneficiati tot odata de informatii tehnice complete, imagini si dimensiuni exacte, prin intermediul parteneriatului cu TecDoc© – un brand al TecAlliance. Echivalare coduri piese originale cu piese aftermarket si coduri T2E.

UTILIZARE LIMITA DE CREDIT SETATA PRIN CONTRACT

Puteti accesa o limita de credit si un termen de plata stabilite de comun acord, prin incheierea unui contract de vanzare – cumparare cu T2E prin intermediul reprezentantilor nostri sau prin trimiterea unei cereri in acest sens, prin completarea formularului de contact din site. Limita de credit setata contractual, se poate utiliza atat in cazul achizitiilor prin magazinul online T2E, cat si pentru achizitiile clasice.

STOCURI IN TIMP REAL

Punem un accent deosebit pe serviciile oferite si pe promptitudinea livrari produselor. In acest scop, stocurile produselor comercializate prin intermediul magazinului online, sunt actualizate in timp real, iar toate reperele cu stoc afisat sunt disponibile in stocul propriu.

SUPORT

Magazinul nostru online va sta la dispozitie 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Puteti plasa oricand comenzi care vor fi prelucrate zilnic, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 18:00. In general comenzile lansate si validate* pana la ora 15:30 se predau curierului si se livreaza in urmatoarea zi lucratoare.
NOTA: *verificate – care se incadreaza in limita de credit contractuala / fara scadente depasite in cazul clientilor cu contracte sau plata la livrare.

OFERTE SPECIALE PIESE AUTO, IN MAGAZINUL ONLINE T2E

In magazinul online T2E, beneficiati de oferte speciale pentru piese auto originale (OE) si piese aftermarket (AM). Puteti vizualiza ofertele pentru piese originale si piese aftermarket in timp real, accesand magazinul nostru. Oferte piese auto, oferte piese camioane, oferte piese remorci, oferte piese semiremorci, oferte piese autotractoare, oferte piese autospeciale, oferte piese echipamente pentru constructii.
Pentru detalii complete legate de procedurile noastre, va rugam vizitati pagina de Termeni si conditii.
Magazin Online