Magazin Online

Noutăți

UPDATE CATALOG TEXTAR “BRAKEBOOK” REFERITOR LA VEHICULELE COMERCIALE: O IMAGINE SPUNE MAI MULT DECÂT O MULȚIME DE DATE

Leverkusen, 10 ianuarie 2018. TMD Friction adaugă noi fotografii ale produselor de vehicule comerciale marca Textar în catalogul său online „Brakebook”.
Alocarea componentelor vehiculului și a elementelor de frânare pentru vehiculele comerciale nu este la fel de simplă ca și în cazul autovehiculelor – în funcție de aplicație, există diferite specificații ale frânelor pentru fiecare tip de vehicul. Fotografiile noului produs, care pot fi vizualizate și prin TecDoc, pot ajuta la evitarea comenzzilor incorecte și a costurilor inutile asociate. În acest sens, TMD Friction raspunde direct cerințelor pieței.
„Pana acum am facut fotografii proaspete la aproximativ 65% din produsele noastre pentru vehicule comerciale, intrucat clientii nostri doresc sa stie exact ce primesc – inainte de a deschide ambalajul. Satisfacția clienților este prioritatea noastră cea mai mare, așa că ne străduim în mod constant să îmbunătățim serviciile noastre „, explică Thomas Ahlfeld, Product Manager CV la TMD Friction.
Brakebook este catalogul online creat exclusiv pentru diferitele produse de marcă ale TMD Friction. Serviciul este disponibil clienților pe site-ul http://www.brakebook.com sau prin intermediul aplicației gratuite pentru Android și iOS. În plus față de informațiile corecte despre produs, TMD Friction oferă, de asemenea, instrucțiuni de instalare și videoclipuri pentru ateliere pe site-ul sau profesional (http://www.textar-professional.com). Acestea sunt acum completate cu un videoclip care explică specificul întreținerii și reparării frânelor pentru vehiculele comerciale.

Magazin Online